02.03.2025 Старият Криско и приятели

Старият Криско и приятели

Най-чаканият концерт от всички фенове на “Старият Криско” и няколко поколения, израснали с неговата музика, вече има втора дата, в която ни очаква същото световно ниво на продукция, сценография, звук и емоция, както на първата дата, но с още по-голямо вълнение, тъй като на втория концерт се включват над 20 български и чуждестранни изпълнители, с които Криско е работил през годините!

След като първата дата на 1 март 2025 г. се разпродаде светкавично, обявяваме историческа втора дата на 2 март 2025 г. Това е безпрецедентно събитие в България – за първи път поп изпълнител ще проведе два последователни грандиозни концерта в най-голямата зала в страната. Два дни със “Старият Криско” – музикалният феномен, който беляза цяла епоха.

Спектакълът “Петък вечер” на 28 Октомври, в Театър Артвент цена от 33 лв.

Шоуто на 2 март е продължение на това историческо събитие, което ще остане в паметта на феновете завинаги. Двойното честване на 18-годишнината от кариерата на Криско не е просто концерт.  Това е кулминация на годините, в които неговата музика е част от живота на хиляди стотици хиляди хора. Това ще бъде последната възможност за феновете да преживеят нещо толкова епично в два поредни дни.

Не пропускайте този исторически момент – втори концерт на 2 март 2025 г.!

ВАЖНО: Всички фенове, които имат билет за първата дата ще могат да закупят билет за втората дата с отстъпка от 20%!

 

Екзотично хапване за вкъщи! Суши сет с 56, 68 или 128 хапки, намалено от 41 лв. на 27 лв.

За да ползвате отстъпката е необходимо да изберете промоцията Старият Криско и приятели – Loyalty discount. И да въведете първите 20 цифри от баркода на Вашия билет за 1 март. С един билет за 1 март може да бъде закупен един билет с отстъпка за 2 март.

РЕЖИМ НА ПРОПУСК ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ:

Лица с ненавършени 14 години ще се допускат единствено заедно с родител или настойник.

Лица с навършени 14 години, но ненавършени 18 години ще се допускат само с декларация от родител/настойник и заедно с пълнолетен придружител. Моля предварително да свалите, принтирате и попълните следната декларация: https://artkt.eu/dec_under_18_2.pdf

Какво значи това конкретно:

• Ако си на 13 години, трябва задължително да дойдеш с родител или законов настойник. Вариантът с декларация и придружител не важи за теб.

• Ако си на 14 години, можеш да дойдеш или с родител/законов настойник или с декларация от родител/законов настойник и пълнолетен придружител. Ако дойдеш само с декларация, но без пълнолетен придружител, няма да бъдеш допуснат до концерта.

• Ако си на 17 години, можеш да дойдеш или с родител/законов настойник или с декларация от родител/законов настойник и пълнолетен придружител. Ако дойдеш само с декларация, но без пълнолетен придружител, няма да бъдеш допуснат до концерта.

• Ако си на 18 навършени години или повече, можеш да дойдеш сам и нямаш нужда от декларация

Тези правила произтичат директно от Закона за закрила на детето. Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места и не подлежат на промяна от страна на организатора на събитието.

Организаторът на събитието не носи отговорност за неспазване на законовите разпоредби от страна на титулярите на билети.

Придружителите задължително трябва също да имат закупен билет.

Leave a Comment

Времето през което е активна проверката за човек е 5 минути, след като изтече трябва да презаредете CAPTCHA.